BEZETTINGSWERKEN

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk . Onze ervaren vakmensen hebben oog voor detail en leveren altijd kwaliteitswerk af.  Onze bezettingswerken worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen en moderne technieken. Wij zorgen ervoor dat uw muren perfect vlak en glad zijn afgewerkt, volgens de regels der kunst.

Ook voor het herstellen van beschadigde muren of het renoveren  bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan herstellingsswerken, waaronder pleisterwerk, kalei, stucco's en vochtproblemen  

Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de sector en kunnen u adviseren over welk type stucwerk het beste bij uw wensen past.

Kleine Projecten

Bezettingswerken zijn belangrijk voor het creëren van een gladde en egale afwerking van muren en plafonds. Dit geldt zeker ook voor kleine projecten, zoals bijvoorbeeld het afwerken van een enkele kamer of het renoveren van een kleinere ruimte. Hoewel het misschien een klein project lijkt, is het nog steeds van groot belang om de bezettingswerken zorgvuldig uit te voeren om een hoogwaardige afwerking te bereiken die langdurig mooi blijft. Het is daarom raadzaam om een professionele stukadoor in te schakelen die ervaring heeft met het uitvoeren van bezettingswerken van kleine projecten.

Herstellingswerken

Wij zijn ook gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine herstellingen en renovaties zoals aanwerken van ramen en deuren tot het afwerken van uw interieurmuren. Onze vakmensen hebben de ervaring en kennis om elke beschadiging te herstellen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw muren er weer als nieuw uitzien. 

Stucco's


Stucco's zijn hoogwaardige pleisters die gebruikt worden voor de decoratieve afwerking van muren en plafonds. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen .

Stucco's geven uw woning of bedrijfspand een luxe uitstraling en zijn perfect geschikt voor het creëren van een unieke en persoonlijke sfeer.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw muren en plafonds er perfect uitzien. Of het nu gaat om een modern of klassiek interieur, wij hebben de kennis en expertise om de juiste stucco te kiezen en deze perfect aan te brengen. 

Kaleien


Kaleien is een traditionele techniek waarbij een dunne kalkpleister wordt aangebracht op de gevels van een gebouw. Deze techniek wordt steeds populairder vanwege de authentieke uitstraling en de duurzaamheid van het materiaal. De kalkpleister zorgt voor een beschermende laag op de gevels en reguleert de vochtigheidsgraad, waardoor het binnenklimaat wordt verbeterd. Kaleien is niet alleen geschikt voor oude gebouwen, maar ook voor nieuwbouwprojecten. Het is een perfecte manier om een moderne woning een authentieke uitstraling te geven en de levensduur van de gevels te verlengen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van kalei op zowel binnen- als buitenmuren en zorgen ervoor dat de uitstraling en kleur van de kalkpleister perfect aansluit bij uw wensen. 

Van concept tot creatie.

Laten we uw volgende project bespreken.