BETONLOOK VLOEREN EN WANDEN PANDOMO® by ARDEX.

Pandomo by Ardex betonlook vloeren en wanden zijn  geschikt voor elk deel van je woning. Of je nu op zoek bent naar een modern industrieel interieur of juist een warmere uitstraling wilt creëren, Pandomo by Ardex biedt talloze mogelijkheden. Onze betonlook oppervlakken zijn geschikt voor vloeren, wanden, plafonds inclusief badkamers dankzij hun waterdichte eigenschappen. Ze geven elke ruimte een unieke en tijdloze uitstraling. Door hun naadloze afwerking zijn ze niet alleen eenvoudig te onderhouden, maar geven ze ook een moderne en tijdloze uitstraling aan je interieur.

ONS PROCES

Bij Omnulix hebben we een gestroomlijnde werkwijze ontwikkeld voor het aanbrengen van Pandomo betonlook op vloeren en wanden.

Voorbereiding van de ondergrond


Als de inspectie is afgerond en we hebben besloten dat Pandomo betonlook geschikt is voor uw ruimte, beginnen we met de voorbereiding van de ondergrond. We verwijderen eventuele oude bekledingen en zorgen ervoor dat de ondergrond perfect schoon en vlak is. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de Pandomo betonlook goed hecht en een perfect eindresultaat oplevert.

Consultatie en inspectie


Voordat we beginnen met het aanbrengen van de Pandomo betonlook, komen we bij u langs voor een consultatie en inspectie van de ruimte. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en kijken naar de ondergrond en de omstandigheden in de ruimte. Op basis hiervan bepalen we of de ruimte geschikt is voor Pandomo betonlook en geven we u een advies over de mogelijkheden en de kosten.

Afwerking en Bescherming


Wanneer de Pandomo betonlook is aangebracht, laten we deze uitharden. Daarna brengen we een beschermende sealer aan om de vloer of wand te beschermen tegen vuil, vocht en slijtage. Dit zorgt voor een langdurig en onderhoudsvriendelijk resultaat. We zorgen ervoor dat de afwerking perfect is en dat de betonlook er zo realistisch mogelijk uitziet.

Primer en pandomo betonlook aanbrengen


Wanneer de ondergrond is voorbereid, brengen we eerst een laag primer aan om een goede hechting van de Pandomo betonlook te garanderen. Vervolgens brengen we de Pandomo betonlook aan in meerdere lagen met behulp van een speciale spaan. We creëren verschillende texturen en patronen om de betonlook zo realistisch mogelijk te maken. Hierbij houden we rekening met uw wensen en de stijl van de ruimte.

Bekijk onze producten in

de showroom van BD Style 


Location

Tel : 03 / 488 11 61

Sunday - Wednesday
Closed
Thursday - Saturday
10:00 - 18:00

Van concept tot creatie.

Laten we uw volgende project bespreken.