MARMER - STEEN TAPIJT

Bij Omnulix zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige vloeroplossingen die klanten keer op keer tevreden stellen. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diverse vloerproducten, waaronder marmer tapijt en steen tapijt.

Onze marmer tapijt vloeren zijn een perfecte mix van klassieke elegantie en moderne functionaliteit. Met de uitstraling van echt marmer en de voordelen van naadloze vloerbedekking, zijn deze vloeren duurzaam, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren .


Ons steen tapijt is een prachtige en natuurlijke vloeroptie, met kleine steentjes ingebed in een polymeerhars. Deze vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer slijtvast en gemakkelijk te reinigen, waardoor het een ideale keuze is voor huizen en commerciële ruimtes.


Bij Omnulix streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid in al onze producten en diensten. Of u nu een residentiële of commerciële ruimte heeft, we hebben een vloeroplossing die bij uw stijl en behoeften past. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vloerproducten en diensten.

Bekijk onze producten in

de showroom van BD Style 


Location

Opening Hours

Sunday - Wednesday
Closed
Thursday - Saturday
10:00 - 18:00

Van concept tot creatie.

Laten we uw volgende project bespreken.